fbpx
jouw complete

huisstijl

op één plek

klaar.

benieuwd hoe snel wij zijn?

Wat maken wij allemaal klaar?

Een succesvolle marketing strategie is eigenlijk nooit hetzelfde. Wel zijn een aantal zaken die ieder succesvol bedrijf nodig heeft. Zo moet je verhaal van begin tot eind kloppen en aansluiten op je doelgroep. Daarna moet je verhaal gezien worden door de doelgroep en er op de juiste manier uitspringen.
Een herkenbaar logo en huisstijl, een duidelijke en sprekende website een creative en opvallende social media campagne.

Voor al deze “basis” behoefte hebben wij onze producten en diensten verpakt in hapklare brokken. Geen lange gesprekken of uitgebreide offertes maar duidelijke projecten met een kop en een staart. Voor een vaste prijs en standaard met de nodige feedback ronde.

Jij weet van te voren precies wat je kwijt bent en wanneer het af is. En het resultaat is iedere keer precies zo als jij het hebben wilt. Creatief, opvallend en passend bij jou en je bedrijf.

Die garantie is zo klaar als een klontje 😉

Direct klaar in de webshop

Dat het niet altijd moeilijk hoeft te zijn bewijzen wij met onze huisstijl webshop.
Niet gebruikelijk in ons vakgebied maar jij wil gewoon snel geholpen worden en geen moeilijke uitgebreide offerte. Vul je complete huisstijl in ons winkelmandje en druk op bestellen. Wij nemen de eerst volgende werkdag contact op en gaan meteen voor je aan de slag. Dat is nou is snel klaar. Oja, we rekenen geen verzendkosten 😉

Wat maken wij klaar?

Huisstijl ontwikkeling

Van een herkenbaar logo tot een complete doorvertaling naar alle huisstijl dragers zoals visitekaartjes en briefpapier.

Websites

Goed, snel en simpel en als het moet morgen klaar. Dat is websites bouwen zo als het zou moeten volgens ons.

Grafische vormgeving

Een nieuwe brochure, een flyer of misschien wel een billboard bij de snelweg. Met onze pakkende vormgeving maak je een goede indruk klaar.

Content marketing

Impact maken met goeie content die aandacht trekt op social media en daarbuiten. Niet kant en klaar maar creatieve content die past bij jou en je bedrijf.

Event marketing

Uitverkopen en klaar! Dat eerste kunnen we helaas niet garanderen maar dat we er alles aan doen, zeker wel. Makkelijk in een compleet pakket geregeld ben jij als organisatie wel meteen klaar.

Email marketing

Direct en effectief, met mail campagnes die opvallen in de inbox zo klaar als een klontje.

Foto en video

Producten, mensen, impressies noem maar op. Of een mega hippe set gifjes. Wij draaien ons hand er niet voor om.

Drukwerk

Als onderdeel van TVE Group hebben we alles in huis om jouw visuele uiting te verzorgen. Na goedkeuring ontwerp gemakkelijk meteen je visitekaartjes bestellen hoe jij het wilt kan onder 1 dak geregeld worden.

Iets hierboven gezien?

Bel ons!

TVE Group bestaat uit een krachtig collectief van een aantal bedrijven dat nauw met elkaar samenwerkt op het gebied van indoor en outdoor visuele communicatie. Alle voorwaarden en disciplines zijn aanwezig om te zorgen dat een bedrijf zich visueel optimaal kan presenteren.

© 2023 Klaar. web, content & design

Klaar. web, content & design